ssl-header
123

Välkommen

Sveriges Sjukhuslärarförening är en ideell organisation för lärare som arbetar på sjukhus (SOMA),  barnpsykiatriska kliniker (BUP) och behandlingshem.

Styrelsemöte i maj

ssl1525854751

Hej på er alla!

Den 2-3 maj 2018 möttes vi i Stockholm för årets första styrelsemöte. Även den här gången fick vi förmånen att låna lokal av Barncancerfonden. TACK!

Vi startade med en träff med Linköpingslärarna Tora, Maja, Andreas och Anders som tillsammans med Nina är i full gång att planera Rikssymposiet 2019. Erfarenheter utbyttes, frågetecken rätades ut och vi ser alla fram mot att få komma till Linköping i början av maj 2019 (den 7-8 maj närmare bestämt).

Arrangörerna har ett spännande tema på gång som passar oss sjukhuslärare oavsett om vi jobbar på SOMA, Bup eller behandlingshem så sätt streck i era almanackor, börja bearbeta era chefer och sök pengar från möjliga och omöjliga ställen så att vi får träffas! Som ni redan vet kommer SPSM:s chefsträff också att ligga i Linköping 2019, samtidigt som vi har vårt Riksmöte.

För övrigt behandlade vi bl a frågor som rör samverkan men SPSM och andra myndigheter då vi är inbjuda att medverka vid ett möte i september med SPSM, SKL, skolinspektionen och skolverket.

Agneta L-W flaggar för att SSL-bladet kommer ut i början av juni, skicka gärna in bidrag, det är så roligt att läsa om vad som händer i våra verksamheter runt om i landet.

När mötet avslutades tog vi oss en tur över bron till Solna och till Nya Karolinska, där Jane tog oss på en visning av delar av sjukhuset och framför allt av skolan.

Varma hälsningar ifrån oss i SSL:s styrelse;

Thomas, Jane, Niklas, Agneta, Allan och Karin.

 

Copyright © 2011-2019 Sveriges Sjukhuslärarförening | info@sjukhuslararforeningen.se | Bankgiro 5940-3329 | Webbdesign Caesax Multimedia